PREDNOSTI

 

Zakaj je nakup ionske zobne ščetke IONIKA dobra odločitev:

1. Učinkoviteje odstranjuje zobne obloge

Ionizacija omogoča lažje odstranjevanje bolj trdovratnih madežev, zaradi česar bodo vaši zobje ob redni uporabi ionske zobne ščetke IONIKA bolj beli, brez uporabe zobnih past ali belilnih sredstev, ki tanjšajo skleninski plašč. Prav tako IONIKA poskrbi za bolj temeljito čiščenje zob tudi na težje dostopnih mestih.

2. Prijazna do zobne sklenine in dlesni

Za razliko od navadnih zobnih ščetk, ki obloge čistijo na mehanski način (z drgnjenjem), ionska ščetka deluje podobno kot magnet, ki povzroči, da se umazanija dobesedno odbije od zob. Teoretično je za delovanje ionske ščetke dovolj že rahel dotik zob, kar pomeni, da bistveno manj obrabimo zobno sklenino in dlesni.

3. Gladki in čisti zobje dalj časa

Zaradi učinkovitejšega odstranjevanja zobnih oblog, bodo vaši zobje gladki in čist dalj časa. Z ionizacijo temeljiteje in na naraven način odstranimo ustne bakterije, kar upočasni nastanek novih bakterij, usta pa ostanejo čista in sveža dlje kot pri navadni ščetki.

4. Prihranek pri zobni pasti

IONIKA za učinkovit rezultat ne potrebuje redne uporabe zobne paste, zaradi česar je primerna tudi za homeopatsko zdravljenje. Če se zobni pasti zaradi občutka bolj svežega zadaha ne morete odreči, lahko uporabite minimalno količino. V vsakem primeru boste tako prihranili kar nekaj denarja in s tem prispevali k varovanju okolja.

5. Ne potrebuje dodatnega vira energije

Vgrajena baterija za razliko od električnih ščetk ali ščetk, ki reagirajo na svetlobo, ne potrebuje dodatnega vira energije. Baterija v IONIKI zdrži tudi do 12 mesecev, zato ste v tem obdobju lahko brez skrbi, da bi jo morali ponovno napolniti. Iz higienskih razlogov pa je priporočljivo, da se ionska zobna ščetka zamenja najkasneje v roku 6 mesecev.

6. Enostavna za uporabo in priročna za potovanja

IONIKA je manjša in lažja od električnih zobnih ščetk, ki za svoje delovanje potrebujejo polnilce. Vašo ščetko boste lahko vzeli s seboj tudi na potovanje ali kampiranje. Ker za njeno delovanje ne potrebujete zobne paste, bo vaši kozmetični torbici prihranila nekaj prostora tudi na ta račun.

7. Primerna je tudi za otroke

Ionska zobna ščetka je varna za uporabo in zato primerna tudi za otroke. Ko boste vašega otroka naučili, kako ravnati z njo tako, da bo med ščetkanjem svetila rdeča lučka, lahko umivanje zob zanj postane prav zabavno. Ne samo, da bo zaradi nežnejšega pritiska na zobe manjša obraba zobne sklenine, temveč bo ionizacija poskrbela tudi za tiste dele zobk, ki jih otroci (včasih pa tudi odrasli) pri ščetkanju nehote izpustijo. Ker je IONIKA na voljo samo v eni (univerzalni) velikosti, je primerna za otroke od približno 9. leta dalje.

8. Je tiha in ne vibrira

Skrb, da IONIKA zaradi baterije oddaja kakršenkoli zvok, je odveč. Ščetka je popolnoma tiha in ne vibrira, zato si boste zobe lahko umivali tudi ponoči, ko ostali že spijo.

9. Priročna embalaža

IONIKA je shranjena v plastičnem etuiju, ki je primeren tako za hranjenje ščetke kot za potovanja.

 

Trackbacks & Pings