NASVETI IN NOVICE

Pogosta vprašanja in odgovori

Imate kakšno vprašanje v zvezi z uporabo in delovanjem ionske zobne ščetke? Vas zanima, kako je z garancijo nakupa? Odgovore na najpogostejša vprašanja najdete na tej povezavi.

Prispevajte k vašemu zdravju in dobremu počutju na naraven način!

Redna nega zob že od malih nog je ključnega pomena za lepe in zdrave zobe, pa tudi za splošno zdravje. Zakaj, preberite na tej povezavi.

Kako naučiti otroka pravilnega umivanja zob

Vsi poznamo začetniške težave, ko si otroci ne želijo umivati zob, ali pa včasih celo malce pogoljufajo. Pomembno je, da jih pravilnega ščetkanja učimo že od malih nog, nasvete za učinkovito umivanje pa lahko preberete tukaj.

Bolezni zob – paradontalna bolezen

Parodontalna bolezen je najbolj razširjena kronična okužba, saj jo po statističnih podatkih najdemo pri skoraj vseh ljudeh. Več o paradontalni bolezni zob, njenem vplivu na sistemsko zdravje in kako jo preprečiti, preberite na tej povezavi.

IONIKO uporabljata tudi znan slovenski bloger in svetovna popotnica

Veseli nas, da je IONIKA našla svoje mesto tudi pri znanemu slovenskemu blogerju Roniju Kordišu. Kakšno mnenje ima o njej, lahko preberete v njegovem prispevku. IONIKO pa na svoja potovanja redno jemlje s sabo tudi popotnica in blogerka Anda Arko – preberite, kaj vse najdete v njeni potovalni lekarni.

 

 

 

Comments are closed.